nieuws

Sittard-Geleen pakt illegale bouwsels aan

bouwbreed Premium

De gemeente Sittard-Geleen treedt op tegen illegale bouwsels, om te beginnen bij de dorpen Born en Berghaven. In het buitengebied van Born en de Berghaven staat een groot aantal bouwwerken. Uit een eerste inventarisatie blijkt dat voor veel van die bouwwerken geen bouwvergunning is aangevraagd. Het gaat hierbij om bouwwerken zoals zeecontainers, kleine, vaak bouwvallige, stallen voor dieren, materiaal en rommel. Deze handhavingspilot wordt halfjaarlijks geëvalueerd. Bij gebleken succes zijn de andere buitengebieden in de gemeente aan de beurt.

De gemeente Sittard-Geleen treedt op tegen illegale bouwsels, om te beginnen bij de dorpen Born en Berghaven. In het buitengebied van Born en de Berghaven staat een groot aantal bouwwerken. Uit een eerste inventarisatie blijkt dat voor veel van die bouwwerken geen bouwvergunning is aangevraagd. Het gaat hierbij om bouwwerken zoals zeecontainers, kleine, vaak bouwvallige, stallen voor dieren, materiaal en rommel. Deze handhavingspilot wordt halfjaarlijks geëvalueerd. Bij gebleken succes zijn de andere buitengebieden in de gemeente aan de beurt.

Reageer op dit artikel