nieuws

Servatius mag campus bouwen

bouwbreed Premium

Woningstichting Servatius mag doorgaan met de bouw van de campus voor de Universiteit Maastricht. Dat bepaalde de rechtbank in Maastricht dinsdag in een kort geding. Buurtbewoners hadden bezwaar gemaakt tegen de bouw. Maar de rechter vond dat er geen spoedeisend belang was. Dit mede omdat Servatius al ruim een jaar bezig is met de aanleg van de campus. Op het terrein van de campus gaan vijfhonderd studenten wonen. Ook komen er kantoren, horeca- en sportvoorzieningen. Het buurtplatform heeft ook een bodemprocedure aangespannen.

Woningstichting Servatius mag doorgaan met de bouw van de campus voor de Universiteit Maastricht. Dat bepaalde de rechtbank in Maastricht dinsdag in een kort geding. Buurtbewoners hadden bezwaar gemaakt tegen de bouw. Maar de rechter vond dat er geen spoedeisend belang was. Dit mede omdat Servatius al ruim een jaar bezig is met de aanleg van de campus. Op het terrein van de campus gaan vijfhonderd studenten wonen. Ook komen er kantoren, horeca- en sportvoorzieningen. Het buurtplatform heeft ook een bodemprocedure aangespannen.

Reageer op dit artikel