nieuws

OK

bouwbreed Premium

In Venlo renoveert GPB Bouw het VieCuri Medisch Centrum. Om de ok’s te kunnen verbouwen, worden van maart tot augustus volgens jaar de operaties uitgevoerd in een tijdelijk complex in een binnentuin. Het complex bestaat uit acht units van 75 vierkante meter elk, die compleet met alle apparatuur worden geplaatst. Afgelopen week zijn de eerste zes units geplaatst met een 300 tons kraan. In januari volgen de overige twee, die uit Duitsland moeten komen. Foto: Bas Gijselhart

In Venlo renoveert GPB Bouw het VieCuri Medisch Centrum. Om de ok’s te kunnen verbouwen, worden van maart tot augustus volgens jaar de operaties uitgevoerd in een tijdelijk complex in een binnentuin. Het complex bestaat uit acht units van 75 vierkante meter elk, die compleet met alle apparatuur worden geplaatst. Afgelopen week zijn de eerste zes units geplaatst met een 300 tons kraan. In januari volgen de overige twee, die uit Duitsland moeten komen. Foto: Bas Gijselhart

Reageer op dit artikel