nieuws

Nominaties InfraTech2009 bekend

bouwbreed

De genomineerden voor de negende InfraTech Innovatieprijs 2009 zijn geselecteerd. De vakbeurs staat volgend jaar in het teken van ‘Klimaat voor vernieuwing’.

De genomineerden voor de negende InfraTech Innovatieprijs 2009 zijn geselecteerd. De vakbeurs staat volgend jaar in het teken van ‘Klimaat voor vernieuwing’.
De genomineerden zijn onderverdeeld in zes categorieën. Voor het thema Energie zijn BAM Infraconsult en Visser 0x26 Smit Hanab geselecteeerd, bij het thema Infrastructuur gaat de strijd tussen Seba Kmt, BAM Infraconsult en Gebr. Van Leeuwen Harmelen. In de categorie Openbare ruimte zijn Dijkstra Urban Solutions en BSI Bomenservice de uitverkorenen.
Struyk Verwo Aqua en Van Deuveren Traffic hebben zich onderscheiden voor het thema Verkeerstechnologie, terwijl GMB, BAM Infraconsult BV en Hoogheemraadschap van Delfland meedingen in de categorie Water. Bij het thema NSTT behoren de gemeente Tilburg (Hobas/Heijmans), Delta Infra/ TenneT (Visser 0x26 Smit Hanab), VolkerWessels (Telecom) en de gemeente Gouda (Insituform) tot de kanshebbers.
In totaal kwamen 34 inzendingen binnen. Volgens de jury is er veel meer samenwerking in de keten geweest met het verder ontwikkelen van bestaande producten en innovaties. De winnaars worden op 14 januari op de InfraTech bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel