nieuws

iSoEasy isoleert zolder in één keer

bouwbreed Premium

Alles om een ongeïsoleerde zolder om te bouwen tot een comfortabele leefruimte; EcoTherm levert het als één pakket onder de merknaam iSoEasy. Profielen, schroeven, isolatie en afwerking. De fabrikant garandeert dat de isolatiewaarde van een met iSoEasy nageïsoleerde zolder voldoet aan wat het Bouwbesluit voorschrijft voor nieuwbouwwoningen. EcoTherm gebruikt polyisocyanuraat ofwel pir. De fabrikant noemt het isolerend vermogen van dit materiaal groter dan die van bijvoorbeeld glas- of minerale wol. De verwerking ervan zou ook makkelijker zijn.

Alles om een ongeïsoleerde zolder om te bouwen tot een comfortabele leefruimte; EcoTherm levert het als één pakket onder de merknaam iSoEasy. Profielen, schroeven, isolatie en afwerking. De fabrikant garandeert dat de isolatiewaarde van een met iSoEasy nageïsoleerde zolder voldoet aan wat het Bouwbesluit voorschrijft voor nieuwbouwwoningen. EcoTherm gebruikt polyisocyanuraat ofwel pir. De fabrikant noemt het isolerend vermogen van dit materiaal groter dan die van bijvoorbeeld glas- of minerale wol. De verwerking ervan zou ook makkelijker zijn.

Reageer op dit artikel