nieuws

Heijmans in bouwteamMuziekpaleis Utrecht

bouwbreed

Heijmans staat op de drempel om samen met de gemeente Utrecht het Muziekpaleis en de Vredenburgknoop aan te pakken. De bouwer uit Rosmalen heeft met de gemeente een bouwteam gevormd waarin de realisatie nader wordt uitgewerkt. Doel is om te komen tot een aannemingsovereenkomst.

Heijmans staat op de drempel om samen met de gemeente Utrecht het Muziekpaleis en de Vredenburgknoop aan te pakken. De bouwer uit Rosmalen heeft met de gemeente een bouwteam gevormd waarin de realisatie nader wordt uitgewerkt. Doel is om te komen tot een aannemingsovereenkomst.
Plan is om medio volgend jaar te starten met de bouw van het Muziekpaleis. De oplevering wordt verwacht tegen het einde van 2012.
Gelijktijdig met de bouw van het Muziekpaleis staat Heijmans voor de klus de Vredenburgknoop te herontwikkelen tot een multimodaal viaduct. Opdracht is tevens – inclusief water – de Catharijnesingel terug te brengen. Heijmans zet bij de projecten zowel de disciplines bouw en installatietechniek als wegenbouw en beton- en waterbouw in. De beperkte bouwruimte dwingt Heijmans op de locatie pal naast de drukke verkeersader tot slimme logistieke maatregelen.

Reageer op dit artikel