nieuws

Fort Unitbouw wordt Jan Snel Bouwsystemen

bouwbreed Premium

Voormalig BAM-dochter Fort Unitbouw gaat het nieuwe jaar in onder de naam Jan Snel Bouwsystemen. Na de aankoop door de Jan Snel Group in september is Fort nu geïntegreerd en is er gekozen voor één sterke merknaam. Nathan Dijkstra wordt per 1 januari de nieuwe algemeen directeur.

Voormalig BAM-dochter Fort Unitbouw gaat het nieuwe jaar in onder de naam Jan Snel Bouwsystemen. Na de aankoop door de Jan Snel Group in september is Fort nu geïntegreerd en is er gekozen voor één sterke merknaam. Nathan Dijkstra wordt per 1 januari de nieuwe algemeen directeur.
Jan Snel Bouwsystemen in Raamsdonksveer produceert, verkoopt en verhuurt units die worden ingezet als tijdelijke en semipermanente huisvesting in onder meer gezondheidszorg, onderwijs en bouw. De Jan Snel Group wil fors groeien in de modulaire bouw. Met de overname van Fort heeft het bedrijf een eigen productiefaciliteit binnengehaald. Voor dit jaar verwacht Jan Snel een omzetgroei naar 85 miljoen euro.

Reageer op dit artikel