nieuws

Draka biedt op eigen obligaties

bouwbreed Premium

Draka versterkt zijn vermogensstructuur door een bod op zijn obligaties. De transactie leidt volgens de kabelfabrikant tot grotere flexibiliteit en vermindering van de schulden. Het bod van Draka geldt voor 100 miljoen euro 4 procent converteerbare obligatielening 2010, uitgegeven in 2005. Obligatiehouders met een belang van 61,8 miljoen euro hebben al ingestemd. Het bod bestaat uit een betaling in contanten van 300 euro per 1000 euro van de hoofdsom.

Draka versterkt zijn vermogensstructuur door een bod op zijn obligaties. De transactie leidt volgens de kabelfabrikant tot grotere flexibiliteit en vermindering van de schulden. Het bod van Draka geldt voor 100 miljoen euro 4 procent converteerbare obligatielening 2010, uitgegeven in 2005. Obligatiehouders met een belang van 61,8 miljoen euro hebben al ingestemd. Het bod bestaat uit een betaling in contanten van 300 euro per 1000 euro van de hoofdsom.

Reageer op dit artikel