nieuws

BVR verhuist naar kantoor Roosendaal

bouwbreed

De activiteiten van BVR Bouw Breda worden voortgezet vanuit het hoofdkantoor van de BVR Groep in Roosendaal. Dat heeft directievoorzitter Ad Wirken van de Brabantse bouwonderneming laten weten. Volgens Wirken houdt de verhuizing verband met de economische tegenwind die veel bouwbedrijven en ontwikkelaars momenteel treft. “Het gaat wat minder allemaal. Door de mensen van Breda naar ons ruimere kantoor in Roosendaal te verhuizen, kunnen we besparen op huurkosten”, aldus Wirken.

De activiteiten van BVR Bouw Breda worden voortgezet vanuit het hoofdkantoor van de BVR Groep in Roosendaal. Dat heeft directievoorzitter Ad Wirken van de Brabantse bouwonderneming laten weten. Volgens Wirken houdt de verhuizing verband met de economische tegenwind die veel bouwbedrijven en ontwikkelaars momenteel treft. “Het gaat wat minder allemaal. Door de mensen van Breda naar ons ruimere kantoor in Roosendaal te verhuizen, kunnen we besparen op huurkosten”, aldus Wirken.
Hij benadrukt dat de BVR Bouw Breda gewoon blijft bestaan. Van sluiting is geen sprake.

Reageer op dit artikel