nieuws

Britse miljoenenorder voor Imtech

bouwbreed Premium

Imtech heeft nieuwe orders ontvangen uit Groot-Brittannië. Met de opdrachten is een bedrag van ongeveer 75 miljoen euro gemoeid, heeft de technische dienstverlener gisteren bekendgemaakt. “Deze orders in de onderwijssector dragen bij aan verdere groei van Imtech in Groot-Brittannië”, aldus Imtech. De opdrachten “compenseren de thans op de markt aanwezige aarzeling in met name de markt van private gebouwen”.

Imtech heeft nieuwe orders ontvangen uit Groot-Brittannië. Met de opdrachten is een bedrag van ongeveer 75 miljoen euro gemoeid, heeft de technische dienstverlener gisteren bekendgemaakt. “Deze orders in de onderwijssector dragen bij aan verdere groei van Imtech in Groot-Brittannië”, aldus Imtech. De opdrachten “compenseren de thans op de markt aanwezige aarzeling in met name de markt van private gebouwen”.
Imtech gaat onder meer diensten leveren aan Nottingham Trent University en Derby College, en aan private en gesubsidieerde onderwijsinstellingen. Ook is de onderneming betrokken bij de opzet van een nieuw trainingscentrum.

Reageer op dit artikel