nieuws

BedrijfsautoRai gaat definitief niet door

bouwbreed Premium

De BedrijfsautoRai – die normaal eind oktober wordt gehouden – gaat volgend jaar definitief niet door. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Producenten, importeurs en dealers zien er geen brood in, nu de verkoop van vrachtwagens zo drastisch inzakt.

De BedrijfsautoRai – die normaal eind oktober wordt gehouden – gaat volgend jaar definitief niet door. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Producenten, importeurs en dealers zien er geen brood in, nu de verkoop van vrachtwagens zo drastisch inzakt.
Nadat bekend was geworden dat de gewone AutoRai nog wel doorgaat, maar flink afgeslankt en zonder een tiental grote merken, hing het lot van de BedrijfsautoRai aan een zijden draadje. Eind november liet DAF weten niet te komen. Voorstellen om voor standhouders een goedkopere versie van de BedrijfsautoRai te maken, zoals bij de komend voorjaar te houden personenautobeurs wel is gebeurd, hebben het niet gehaald.

Reageer op dit artikel