nieuws

ArboDuo gaat over inhanden van ArboNed

bouwbreed

ArboDuo gaat op in ArboNed. Gezamenlijk ontstaat een organisatie van 1430 medewerkers en 1,3 miljoen klanten. De nieuwe combinatie is binnen het midden- en kleinbedrijf de onbetwiste marktleider op het gebied van de verzuim- en preventiemarkt. Dankzij ArboDuo (220.000 klanten) krijgt het bedrijf een leidende positie in de bouwnijverheid. De aankoop van ArboDuo past in de – bij de management buy out met Frieslandbank aangekondigde – groeistrategie van ArboNed. De dienstverlener uit Zaandam werd overgenomen door de aankoop van de aandelen van Nationale Nederlanden en ASR Nederland.

ArboDuo gaat op in ArboNed. Gezamenlijk ontstaat een organisatie van 1430 medewerkers en 1,3 miljoen klanten. De nieuwe combinatie is binnen het midden- en kleinbedrijf de onbetwiste marktleider op het gebied van de verzuim- en preventiemarkt. Dankzij ArboDuo (220.000 klanten) krijgt het bedrijf een leidende positie in de bouwnijverheid. De aankoop van ArboDuo past in de – bij de management buy out met Frieslandbank aangekondigde – groeistrategie van ArboNed. De dienstverlener uit Zaandam werd overgenomen door de aankoop van de aandelen van Nationale Nederlanden en ASR Nederland.

Reageer op dit artikel