nieuws

Arbocatalogus naar eigen wensen

bouwbreed

MKB-Nederland en AWVN hebben de website www.DeArbocatalogus.nl gelanceerd. Branches kunnen op deze site via het Basismodel Arbocatalogus hun eigen catalogus naar wens inrichten en bouwen. Het doel van de site is tweeledig. Enerzijds willen de werkgeverskoepels stimuleren dat branches een eigen arbocatalogus ontwikkelen. Anderzijds om praktische ondersteuning en concrete instrumenten aanbieden om zo eenvoudig mogelijk een catalogus te kunnen samenstellen.

MKB-Nederland en AWVN hebben de website www.DeArbocatalogus.nl gelanceerd. Branches kunnen op deze site via het Basismodel Arbocatalogus hun eigen catalogus naar wens inrichten en bouwen. Het doel van de site is tweeledig. Enerzijds willen de werkgeverskoepels stimuleren dat branches een eigen arbocatalogus ontwikkelen. Anderzijds om praktische ondersteuning en concrete instrumenten aanbieden om zo eenvoudig mogelijk een catalogus te kunnen samenstellen.

Reageer op dit artikel