nieuws

Acties fabrikanten hang- en sluitwerk

bouwbreed Premium

Een gratis certificaat voor woningen die zijn beveiligd met hang- en sluitwerk van de VHS. Deze vereniging van Nederlandse hang- en sluitwerkfabrikanten wil met het certificaat de bouwkundige beveiliging van woningen verbeteren. De actie gebeurt in samenwerking met het CB0x26V Beveiligingscentrum. De praktijk leert de leden van de VHS dat bijvoorbeeld corporaties van certificatie afzien omdat ze de kosten te hoog vinden of menen dat er te veel moeite mee verloren gaat. Hun bewoners betalen om die reden een hogere verzekeringspremie. De VHS bundelt de belangen van AMI, Ankerslot, AXA Stenman Holland, Heycop Systemen, ASSA ABLOY Nederland en Nemef.

Een gratis certificaat voor woningen die zijn beveiligd met hang- en sluitwerk van de VHS. Deze vereniging van Nederlandse hang- en sluitwerkfabrikanten wil met het certificaat de bouwkundige beveiliging van woningen verbeteren. De actie gebeurt in samenwerking met het CB0x26V Beveiligingscentrum. De praktijk leert de leden van de VHS dat bijvoorbeeld corporaties van certificatie afzien omdat ze de kosten te hoog vinden of menen dat er te veel moeite mee verloren gaat. Hun bewoners betalen om die reden een hogere verzekeringspremie. De VHS bundelt de belangen van AMI, Ankerslot, AXA Stenman Holland, Heycop Systemen, ASSA ABLOY Nederland en Nemef.

Reageer op dit artikel