nieuws

VVD wil reddingsplan voor woningbouw

bouwbreed Premium

De VVD-fractie in de Tweede Kamer heeft de ministers Van der Laan (wonen) en Van der Hoeven (economische zaken) gemaand op te schieten met het door voormalig minister Vogelaar aangekondigde noodplan om de woningmarkt te stimuleren. Vogelaar was bezig met “een pakket van maatregelen” ter stimulering van de bereidheid tot investeren in woningen. Overigens deed Vogelaar die toezegging op aandringen van bijna alle Kamerfracties maar op afraden van haar eigen ambtenaren en het ministerie van Financiën.

De VVD-fractie in de Tweede Kamer heeft de ministers Van der Laan (wonen) en Van der Hoeven (economische zaken) gemaand op te schieten met het door voormalig minister Vogelaar aangekondigde noodplan om de woningmarkt te stimuleren. Vogelaar was bezig met “een pakket van maatregelen” ter stimulering van de bereidheid tot investeren in woningen. Overigens deed Vogelaar die toezegging op aandringen van bijna alle Kamerfracties maar op afraden van haar eigen ambtenaren en het ministerie van Financiën.

Reageer op dit artikel