nieuws

VRMG brengt nieuw hoogbouwhandboek uit

bouwbreed Premium

De Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche heeft een nieuwe uitgave VRMG-Kwaliteitseisen en Adviezen uitgebracht. Hierin staan de nieuwe regels die begin 2009 ingaan. “Een zeer waardevolle aanvulling dit jaar zijn de eisen en adviezen voor de hoogbouwsituatie”, verklaart de VRMG. Het kwaliteitshandboek heeft de CE-markering voor vliesgevels, ramen en deuren geïntegreerd. Bovendien zijn de geldende VMRG Algemene Voorwaarden 2003 en de complete leden- en begunstigerslijst erin opgenomen.

De Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche heeft een nieuwe uitgave VRMG-Kwaliteitseisen en Adviezen uitgebracht. Hierin staan de nieuwe regels die begin 2009 ingaan. “Een zeer waardevolle aanvulling dit jaar zijn de eisen en adviezen voor de hoogbouwsituatie”, verklaart de VRMG. Het kwaliteitshandboek heeft de CE-markering voor vliesgevels, ramen en deuren geïntegreerd. Bovendien zijn de geldende VMRG Algemene Voorwaarden 2003 en de complete leden- en begunstigerslijst erin opgenomen.

Reageer op dit artikel