nieuws

Verluwetransferium bij A1 in Apeldoorn

bouwbreed Premium

Apeldoorn is de derde gemeente die een voorziening krijgt om de grote stroom bezoekers van de Veluwe op te vangen. Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben het plan voor een Veluwetransferium bij de A1, ter hoogte van de afrit Hoenderloo, goedgekeurd.

Apeldoorn is de derde gemeente die een voorziening krijgt om de grote stroom bezoekers van de Veluwe op te vangen. Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben het plan voor een Veluwetransferium bij de A1, ter hoogte van de afrit Hoenderloo, goedgekeurd.
Op die plek komen een bezoekerscentrum, parkeergelegenheid, fietsverhuur en een goede aansluiting op de bestaande fiets- en wandelpaden. De kosten, 4,3 miljoen euro, zijn voor rekening van Staatsbosbeheer, het Waterschap Veluwe, de gemeente Apeldoorn en Gelderland.

Reageer op dit artikel