nieuws

Van Meijel komt met nieuwe specifieke bouwsoftware

bouwbreed Premium

Van Meijel Automatisering laat op zijn jaarlijkse Gebruikersdag een nieuw systeem zien, dat in de afgelopen anderhalf jaar is ontwikkeld.

Het is specifieke software voor het management en de voorbereiding van bouwprojecten. Het product wordt begin volgend jaar onder een eigen naam op de markt gebracht, in Nederland en internationaal. De naam van het nieuwe product is nog niet openbaar. Van Meijel Automatisering is bekend van de ERP-software Metacom voor de grond-, weg- en waterbouw, de burgerlijke utiliteitsbouw en de industrie. Op de Gebruikersdag wordt ook Metacom versie 8.1 getoond. Volgens Van Meijel helpt de software gebruikers zich scherp te profileren en omzet, winst en veiligheid te waarborgen. De bouw bevindt zich in een overgangsfase naar meer samenwerking. Dankzij de software van Van Meijel blijven de gegevens van bouwprojecten beschikbaar gedurende de gehele levenscyclus van een gebouw. Het nieuwe systeem komt nog beter dan Metacom tegemoet aan de eisen van de gebruikers in de bouw.

Reageer op dit artikel