nieuws

Successen Tompkins bij Amerikaanse leger

bouwbreed

Tompkins heeft de opdracht gekregen voor 77 miljoen euro in Arlington een trainingscentrum van het Amerikaanse leger met 23.000 vierkante meter uit te breiden. Het complex in de Amerikaanse staat Virginia werd in 1993 gerealiseerd door dezelfde bouwer. Tompkins maakt onderdeel uit van Turner, dat op zijn beurt weer een dochterbedrijf is van het Duitse concern Hochtief.

Tompkins heeft de opdracht gekregen voor 77 miljoen euro in Arlington een trainingscentrum van het Amerikaanse leger met 23.000 vierkante meter uit te breiden. Het complex in de Amerikaanse staat Virginia werd in 1993 gerealiseerd door dezelfde bouwer. Tompkins maakt onderdeel uit van Turner, dat op zijn beurt weer een dochterbedrijf is van het Duitse concern Hochtief.
Tompkins werkt behalve in Arlington ook in Fort Lee (Virginia) en Aberdeen (Maryland) voor het Amerikaanse leger. De order in Fort Lee brengt 38,7 miljoen euro op. In Aberdeen maakt Tompkins deel uit van een consortium dat voor 368,8 miljoen euro militaire complexen bouwt.

Reageer op dit artikel