nieuws

Schade aan pand en wegen na kluiskraak

bouwbreed

Drie mannen hebben gisterochtend rond 3.45 uur grote schade aangericht aan een supermarkt en wegen in Maastricht. Ze ramden met een gestolen vrachtwagen de pui van de winkel, trokken met een ketting de in de winkel aanwezige kluis los en sleepten die naar buiten. Toen de daders de politie hoorden naderden, reden ze weg, de kluis achter de vrachtwagen aan slepend. Uiteindelijk haalde de politie hen in. De mannen gingen er te voet vandoor. De brandweer moest de pui van de winkel stutten. Door het slepen van de zware kluis is behoorlijke schade aan de wegen ontstaan. Openbare werken van Maastricht is gisteren begonnen met het herstel.

Drie mannen hebben gisterochtend rond 3.45 uur grote schade aangericht aan een supermarkt en wegen in Maastricht. Ze ramden met een gestolen vrachtwagen de pui van de winkel, trokken met een ketting de in de winkel aanwezige kluis los en sleepten die naar buiten. Toen de daders de politie hoorden naderden, reden ze weg, de kluis achter de vrachtwagen aan slepend. Uiteindelijk haalde de politie hen in. De mannen gingen er te voet vandoor. De brandweer moest de pui van de winkel stutten. Door het slepen van de zware kluis is behoorlijke schade aan de wegen ontstaan. Openbare werken van Maastricht is gisteren begonnen met het herstel.

Reageer op dit artikel