nieuws

Norman Foster ontwerpt kantoor in Voorburg

bouwbreed Premium

De gemeente Voorburg heeft de Britse bouwmeester Norman Foster benaderd voor het ontwerpen van een kantoor op de zogeheten Kennet-locatie. Dit is het gebied tussen de Utrechtsebaan en een spoorwegemplacement. Het terrein is nu nog eigendom van Tennet, beheerder van een stroomnetwerk.

De gemeente Voorburg heeft de Britse bouwmeester Norman Foster benaderd voor het ontwerpen van een kantoor op de zogeheten Kennet-locatie. Dit is het gebied tussen de Utrechtsebaan en een spoorwegemplacement. Het terrein is nu nog eigendom van Tennet, beheerder van een stroomnetwerk.
Ontwikkelaar van deze plek is Euroyal/Groene Groep. Het gebouwencomplex met goed aansluiten aan het omringende gebied. Bovendien moet de infrastructuur zo zijn dat de nabijgelegen woonwijk hiervan geen nadelige gevolgen heeft.
Eind dit jaar worden de eerste ontwerpschetsen openbaar.

Reageer op dit artikel