nieuws

Nederweert aarzelt over hotel Van der Valk

bouwbreed

De gemeente Nederweert neemt nog geen besluit op een verzoek van Van der Valk voor de bouw van een hotel met 170 bedden in die Limburgse gemeente. Dit omdat ook Nobis daar een hotel wil bouwen. De gemeente laat eerst onderzoeken of twee hotels te veel van het goede is voor een dorp als Nederweert. Dat onderzoek moet in februari zijn afgerond. Een eerder haalbaarheidsonderzoek deed al vermoeden dat er geen plaats is voor twee hotels in Nederweert. Nader onderzoek moet leiden tot zorgvuldige besluitvorming.

De gemeente Nederweert neemt nog geen besluit op een verzoek van Van der Valk voor de bouw van een hotel met 170 bedden in die Limburgse gemeente. Dit omdat ook Nobis daar een hotel wil bouwen. De gemeente laat eerst onderzoeken of twee hotels te veel van het goede is voor een dorp als Nederweert. Dat onderzoek moet in februari zijn afgerond. Een eerder haalbaarheidsonderzoek deed al vermoeden dat er geen plaats is voor twee hotels in Nederweert. Nader onderzoek moet leiden tot zorgvuldige besluitvorming.

Reageer op dit artikel