nieuws

Marcel Henst uitgever/hoofdredacteur Cobouw

bouwbreed Premium

Marcel Henst (45) treedt met ingang van maandag aan als uitgever/hoofdredacteur van Cobouw. De afgelopen zeven jaar was hij hoofdredacteur van Boerderij, het grootste vakweekblad van Nederland. Daarnaast was hij content director van de landbouwtak van uitgever Reed Business. Henst won afgelopen jaar de LOF Innovatieprijs voor de website Boerderij.nl. Hij veranderde het 93-jarige weekblad Boerderij en de bijbehorende website tot een sterkere on-/offline combinatie en lanceerde daarnaast Ophetland.tv, een online televisiekanaal voor het platteland. Ook bij Cobouw wil hij werk maken van het uitbouwen en moderniseren van de website.Marcel Henst volgt Irwin Kraal (59) op, die tien jaar hoofdredacteur was van het dagblad voor de bouw.

Marcel Henst (45) treedt met ingang van maandag aan als uitgever/hoofdredacteur van Cobouw. De afgelopen zeven jaar was hij hoofdredacteur van Boerderij, het grootste vakweekblad van Nederland. Daarnaast was hij content director van de landbouwtak van uitgever Reed Business. Henst won afgelopen jaar de LOF Innovatieprijs voor de website Boerderij.nl. Hij veranderde het 93-jarige weekblad Boerderij en de bijbehorende website tot een sterkere on-/offline combinatie en lanceerde daarnaast Ophetland.tv, een online televisiekanaal voor het platteland. Ook bij Cobouw wil hij werk maken van het uitbouwen en moderniseren van de website.Marcel Henst volgt Irwin Kraal (59) op, die tien jaar hoofdredacteur was van het dagblad voor de bouw.
> Interview met Irwin Kraal 5

Reageer op dit artikel