nieuws

Leidschendam bereidt nieuw centrum voor

bouwbreed Premium

Na jarenlang gesteggel krijgt Leidschendam weer een centrum. Kosten: 26 miljoen euro. De bouw kan volgend jaar beginnen. Op het plein komen een tweelaagse ondergrondse parkeergarage, winkels, horeca en appartementen. Het terrein ligt al sinds 2006 braak. De Stichting Behoud Damplein Leidschendam, fel gekant tegen de plannen, had gepleit voor stillegging van de bouw. De Raad van State wees dit verzoek echter af. Bouwbedrijf Schouten De Jong neemt samen met Rabo Bouwfonds de projectontwikkeling voor zijn rekening.

Na jarenlang gesteggel krijgt Leidschendam weer een centrum. Kosten: 26 miljoen euro. De bouw kan volgend jaar beginnen. Op het plein komen een tweelaagse ondergrondse parkeergarage, winkels, horeca en appartementen. Het terrein ligt al sinds 2006 braak. De Stichting Behoud Damplein Leidschendam, fel gekant tegen de plannen, had gepleit voor stillegging van de bouw. De Raad van State wees dit verzoek echter af. Bouwbedrijf Schouten De Jong neemt samen met Rabo Bouwfonds de projectontwikkeling voor zijn rekening.

Reageer op dit artikel