nieuws

kopkortje14SNS Property betrokken bij Deens Marmormolen

bouwbreed Premium

SNS Property Finance is van de partij bij de ontwikkeling van het project Marmormolen aan de noordkant van de haven in Kopenhagen. De Nederlandse ontwikkelaar maakt voor dit doel deel uit van een in samenwerking met diverse partners opgerichte maatschappij die het project van de grond moet tillen op basis van een door architectenbureau 3xN geleverd masterplan. Marmormolen (‘marmerpier’) voorziet in de bouw van onder meer een nieuw regionaal kantorencomplex van de Verenigde Naties, rond de 25.000 vierkante meter aan woningen en 55.000 vierkante meter kantoren, winkels en horeca. Het project wordt een prestigieuze blikvanger doordat er tevens een door twee torens geflankeerde loopbrug over de haven wordt gebouwd, waarvan het ontwerp is getekend door de Amerikaanse architect Steven Holl.

SNS Property Finance is van de partij bij de ontwikkeling van het project Marmormolen aan de noordkant van de haven in Kopenhagen. De Nederlandse ontwikkelaar maakt voor dit doel deel uit van een in samenwerking met diverse partners opgerichte maatschappij die het project van de grond moet tillen op basis van een door architectenbureau 3xN geleverd masterplan. Marmormolen (‘marmerpier’) voorziet in de bouw van onder meer een nieuw regionaal kantorencomplex van de Verenigde Naties, rond de 25.000 vierkante meter aan woningen en 55.000 vierkante meter kantoren, winkels en horeca. Het project wordt een prestigieuze blikvanger doordat er tevens een door twee torens geflankeerde loopbrug over de haven wordt gebouwd, waarvan het ontwerp is getekend door de Amerikaanse architect Steven Holl.

Reageer op dit artikel