nieuws

Kasteel in de lak

bouwbreed

Kasteel Marquette in Heemskerk ondergaat een opknapbeurt. Het verdedigingswerk uit de dertiende eeuw krijgt een schilderbeurt en tegelijkertijd wordt achterstallig onderhoud aangepakt. Bouwgroep de Toekomst uit Alkmaar is aan de slag met het opknappen van het oude bouwwerk. Daarbij werkt het samen met schildersbedrijf Van der Veldt uit Uitgeest. Het werk wordt nog in de loop van deze maand opgeleverd.

Kasteel Marquette in Heemskerk ondergaat een opknapbeurt. Het verdedigingswerk uit de dertiende eeuw krijgt een schilderbeurt en tegelijkertijd wordt achterstallig onderhoud aangepakt. Bouwgroep de Toekomst uit Alkmaar is aan de slag met het opknappen van het oude bouwwerk. Daarbij werkt het samen met schildersbedrijf Van der Veldt uit Uitgeest. Het werk wordt nog in de loop van deze maand opgeleverd.

Reageer op dit artikel