nieuws

Hotel nadert voltooiing

bouwbreed Premium

MaasdijkIn Maasdijk werken medewerkers van de bouwcombinatie Honderdland de gevel af van Hotel Westland. In de combinatie Honderdland werken bouwbedrijf Hofman-Maasdijk en Van Mierlo Bouwmaatschappij uit Maassluis samen. De twee bouwen meerdere bedrijfspanden op het industrieterrein waarnaar zij hun combinatie hebben vernoemd.De accommodatie met 131 kamers wordt gerealiseerd in opdracht van Hotel Westland BV, gelieerd aan uitzendbureau Tido Vesta. Deze organisatie bemiddelt in buitenlandse arbeidskrachten voor onder andere de tuinbouw. De constructie van het lowbudgethotel is opgetrokken uit gietbouw met breedplaatvloeren, MS-binnenwanden, aluminium kozijnen en een gevel van antracietkleurige prefab betonplaten. Het ontwerp is van Room for Architecture uit Rijswijk.Het hotel, waarvan de bouw eind 2007 begon, is naar verwachting in februari 2009 klaar. Momenteel is er grote vraag naar hotelaccommodatie in het Westland. Mocht de vraag afnemen, dan kan het gebouw dankzij de MS-wanden eenvoudig worden ingericht voor nieuwe functies.

MaasdijkIn Maasdijk werken medewerkers van de bouwcombinatie Honderdland de gevel af van Hotel Westland. In de combinatie Honderdland werken bouwbedrijf Hofman-Maasdijk en Van Mierlo Bouwmaatschappij uit Maassluis samen. De twee bouwen meerdere bedrijfspanden op het industrieterrein waarnaar zij hun combinatie hebben vernoemd.De accommodatie met 131 kamers wordt gerealiseerd in opdracht van Hotel Westland BV, gelieerd aan uitzendbureau Tido Vesta. Deze organisatie bemiddelt in buitenlandse arbeidskrachten voor onder andere de tuinbouw. De constructie van het lowbudgethotel is opgetrokken uit gietbouw met breedplaatvloeren, MS-binnenwanden, aluminium kozijnen en een gevel van antracietkleurige prefab betonplaten. Het ontwerp is van Room for Architecture uit Rijswijk.Het hotel, waarvan de bouw eind 2007 begon, is naar verwachting in februari 2009 klaar. Momenteel is er grote vraag naar hotelaccommodatie in het Westland. Mocht de vraag afnemen, dan kan het gebouw dankzij de MS-wanden eenvoudig worden ingericht voor nieuwe functies.
Foto: Ton Borsboom; tekst: Peter de Lange

Reageer op dit artikel