nieuws

Hoogste woonkamer

bouwbreed

Op 125 meter hoogte giet vloerenbedrijf SBR de anhydrietvloer voor een van de hoogste woonkamers van Nederland in woontoren Red Apple. Het door bouwcombinatie Heijmerink-van Eesteren gebouwde pand telt in totaal 40.000 vierkante meter gietdekvloer. Behalve ruim tweehonderd appartementen is ook kantoor- en winkelruimte in het complex opgenomen. De toren wordt in mei volgend jaar opgeleverd. Foto: Ton Borsboom

Op 125 meter hoogte giet vloerenbedrijf SBR de anhydrietvloer voor een van de hoogste woonkamers van Nederland in woontoren Red Apple. Het door bouwcombinatie Heijmerink-van Eesteren gebouwde pand telt in totaal 40.000 vierkante meter gietdekvloer. Behalve ruim tweehonderd appartementen is ook kantoor- en winkelruimte in het complex opgenomen. De toren wordt in mei volgend jaar opgeleverd. Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels