nieuws

Heijmans op drijfzand

bouwbreed Premium

Was dat schrikken voor de machinist van Heijmans die in het Groningse Europapark aan de slag wilde. Natuurlijk, er stond een bordje ‘drijfzand’, maar met rijplaten onder zijn Liebherr zou het toch moeten lukken. Helaas. Tot aan de cabine zakte de graafmachine weg. Collega’s met onder andere een Volvo-graafmachine moesten er aan te pas komen om de Heijmans-machine weer vaste grond onder de rupsen te geven.

Was dat schrikken voor de machinist van Heijmans die in het Groningse Europapark aan de slag wilde. Natuurlijk, er stond een bordje ‘drijfzand’, maar met rijplaten onder zijn Liebherr zou het toch moeten lukken. Helaas. Tot aan de cabine zakte de graafmachine weg. Collega’s met onder andere een Volvo-graafmachine moesten er aan te pas komen om de Heijmans-machine weer vaste grond onder de rupsen te geven.

Reageer op dit artikel