nieuws

Hart van Hoograven

bouwbreed Premium

In de Utrechtse wijk Hoograven werkt BAM aan een groot woningbouwproject als onderdeel van het stadsvernieuwingproject Hart van Hoograven. Op de plaats waar de afgelopen jaren diverse verouderde woonflats zijn neergehaald, worden in opdracht van woningbouwvereniging Mitros, AM Wonen, Bouwfonds Ontwikkeling en de gemeente Utrecht bijna vierhonderd huizen gebouwd. Het project waarbij onder meer ook een nieuw gezondheidscentrum en winkels zijn opgenomen moet in 2009 klaar zijn.

In de Utrechtse wijk Hoograven werkt BAM aan een groot woningbouwproject als onderdeel van het stadsvernieuwingproject Hart van Hoograven. Op de plaats waar de afgelopen jaren diverse verouderde woonflats zijn neergehaald, worden in opdracht van woningbouwvereniging Mitros, AM Wonen, Bouwfonds Ontwikkeling en de gemeente Utrecht bijna vierhonderd huizen gebouwd. Het project waarbij onder meer ook een nieuw gezondheidscentrum en winkels zijn opgenomen moet in 2009 klaar zijn.

Reageer op dit artikel