nieuws

Gouda Vuurvast bijna helemaal van RijnDijk

bouwbreed Premium

RijnDijk heeft 96,77 procent van de aandelen van Gouda Vuurvast, producent van vuurvaste materialen, in handen. Dat heeft het staalbouwconcern bekendgemaakt. Aandeelhouders kunnen hun stukken nog tot en met 17 november aanbieden. De aanmelding kan nog worden verlengd.

RijnDijk heeft 96,77 procent van de aandelen van Gouda Vuurvast, producent van vuurvaste materialen, in handen. Dat heeft het staalbouwconcern bekendgemaakt. Aandeelhouders kunnen hun stukken nog tot en met 17 november aanbieden. De aanmelding kan nog worden verlengd.
RijnDijk wil zo snel mogelijk de beursnotering van Gouda Vuurvast op de beurs in Amsterdam beëindigen en voorbereidingen treffen voor de uitkoopprocedure van de resterende aandeelhouders. RijnDijk bracht begin oktober een officieel bod uit op Gouda Vuurvast van 18 euro per aandeel. Daarmee waardeert het bod Gouda Vuurvast op 22,5 miljoen euro.

Reageer op dit artikel