nieuws

Glas voor Groot Klimmendaal

bouwbreed Premium

Derks Schilders uit Grave plaatst Climaplus Cool-Lite-glas tijdens de nieuwbouw van revalidatiecentrum Groot Klimmendaal in Arnhem. De glasplaten zijn 3 bij 2,20 meter en wegen 441 kilogram per stuk.

Derks Schilders uit Grave plaatst Climaplus Cool-Lite-glas tijdens de nieuwbouw van revalidatiecentrum Groot Klimmendaal in Arnhem. De glasplaten zijn 3 bij 2,20 meter en wegen 441 kilogram per stuk.
Op het terrein wordt een gebouw neergezet van vijf verdiepingen, met op het dak het Ronald McDonald Huis Arnhem. Het centrum krijgt behalve poliklinieken, sportfaciliteiten en een zwembad ook een therapeutische theaterzaal.
Het gebouw is een ontwerp van de Hilversumse architect Koen van Velzen. Aannemers zijn BAM Utiliteitsbouw Arnhem, Imtech en DHV. De totale kosten van het project, dat naar verwachting medio 2009 wordt opgeleverd, bedragen 30 miljoen euro. Tegelijk worden ook enkele bestaande klinieken gerenoveerd.Foto: APA/Sjef Prins

Reageer op dit artikel