nieuws

Geëxtrudeerde lamellen

bouwbreed

Alphen aan den RijnNabij de spoorlijn in Alphen aan den Rijn verrijst Da Vinci, een complex dat naast 53 luxe appartementen 6000 vierkante meter winkelruimte herbergt en op de koop toe honderd parkeerplaatsen. Een opvallend onderdeel van het gebouw vormen de geëxtrudeerde lamellen van de gevel.

Alphen aan den RijnNabij de spoorlijn in Alphen aan den Rijn verrijst Da Vinci, een complex dat naast 53 luxe appartementen 6000 vierkante meter winkelruimte herbergt en op de koop toe honderd parkeerplaatsen. Een opvallend onderdeel van het gebouw vormen de geëxtrudeerde lamellen van de gevel.
Da Vinci wordt gebouwd door een bouwcombinatie met de voor de hand liggende naam Da Vinci. Deze bestaat uit Boele 0x26 Van Eesteren en Variant Bouw. Ontwerper van Da Vinci is VHP Architecten. Het gebouw wordt begin volgend jaar opgeleverd. In december krijgen winkeliers reeds een sleutel.
Foto: Ton Borsboom; tekst: Mario Silvester

Reageer op dit artikel