nieuws

Fitnesshal in Alphen

bouwbreed

Alphen aan den RijnNog even wachten en dan rollen bij Global Fit de judoka’s over de mat. Zodra aannemingsbedrijf G. Bruijnes komend voorjaar de 1800 vierkante meter sportruimte oplevert, kunnen de sporters er hun hart ophalen. De Alphense fitnesshal werd ontworpen door architectenbureau Hans Bakker uit Leiden in opdracht van Sportcentrum Kuipers. Het complex zal overigens niet uitsluitend vechtsporters herbergen. Er komen onder meer ruimten voor fitness en aerobics. Verder krijgt het kleed- douche- en saunaruimten. Voor de allerkleinsten komt er een crèche.

Alphen aan den RijnNog even wachten en dan rollen bij Global Fit de judoka’s over de mat. Zodra aannemingsbedrijf G. Bruijnes komend voorjaar de 1800 vierkante meter sportruimte oplevert, kunnen de sporters er hun hart ophalen. De Alphense fitnesshal werd ontworpen door architectenbureau Hans Bakker uit Leiden in opdracht van Sportcentrum Kuipers. Het complex zal overigens niet uitsluitend vechtsporters herbergen. Er komen onder meer ruimten voor fitness en aerobics. Verder krijgt het kleed- douche- en saunaruimten. Voor de allerkleinsten komt er een crèche.
Foto: Ton Borsboom, tekst: Mario Silvester

Reageer op dit artikel