nieuws

FGH Vastgoedprijs voor Entre Deux Maastricht

bouwbreed

3W Vastgoed en Multi Vastgoed hebben de tiende FGH Vastgoedprijs gewonnen voor de herontwikkeling van Entre Deux in Maastricht. De winnaar is gekozen uit twintig uitzendingen waaruit er drie zijn genomineerd. Bij die drie ging het om herontwikkelingsprojecten. De winnaar is de herontwikkeling van een vervallen winkelgebied in Maastricht.

3W Vastgoed en Multi Vastgoed hebben de tiende FGH Vastgoedprijs gewonnen voor de herontwikkeling van Entre Deux in Maastricht. De winnaar is gekozen uit twintig uitzendingen waaruit er drie zijn genomineerd. Bij die drie ging het om herontwikkelingsprojecten. De winnaar is de herontwikkeling van een vervallen winkelgebied in Maastricht.
De jury toonde zich onder de indruk van Entre Deux vanwege het gevoel voor detail. “De jury is onder de indruk van het respect dat de ontwikkelaar heeft getoond voor de historische omgeving waarbinnen hij moest opereren. Het project is naadloos ingepast in de Maastrichtse binnenstad en voegt daar met zijn bijzondere sfeer en hoge kwaliteit ook echt iets toe. Daardoor is Entre Deux evenzeer een bron van inspiratie voor iedere vastgoedprofessional die binnen stedelijke herontwikkeling tot zijn vakgebied rekent”, staat in het juryrapport.

Reageer op dit artikel