nieuws

European Design Award voor Carbon Hotel Genk

bouwbreed Premium

Het Carbon Hotel in Genk is het designhotel met het mooiste restaurant van Europa. Het Belgische hotel kreeg voor de inrichting van zijn restaurant onlangs in Londen de “European Design Award 2008”. Dat is één van meest prestigieuze en begeerde prijzen in de Europese hotelsector. Het Carbon Hotel werd ontworpen door het Genkse architectenbureau PCP en opende in april dit jaar de deuren in het centrum van Genk. Het zwart-witte hotel beeldt de geschiedenis van de steenkoolmijnen in Belgisch-Limburg uit in een hedendaagse statische structuur.

Het Carbon Hotel in Genk is het designhotel met het mooiste restaurant van Europa. Het Belgische hotel kreeg voor de inrichting van zijn restaurant onlangs in Londen de “European Design Award 2008”. Dat is één van meest prestigieuze en begeerde prijzen in de Europese hotelsector. Het Carbon Hotel werd ontworpen door het Genkse architectenbureau PCP en opende in april dit jaar de deuren in het centrum van Genk. Het zwart-witte hotel beeldt de geschiedenis van de steenkoolmijnen in Belgisch-Limburg uit in een hedendaagse statische structuur.

Reageer op dit artikel