nieuws

Collectieve zorg Achmea voor Bouwend Nederland

bouwbreed Premium

Bouwend Nederland heeft voor zijn leden voor de komende drie jaar een mantelovereenkomst collectieve zorgverzekering afgesloten met Achmea Zorg, waar Zilveren Kruis Achmea en Avéro Achmea onder vallen. “Toen het einde naderde van onze huidige driejarige collectieve mantelcontracten hebben wij verschillende verzekeraars uitgenodigd een voorstel uit te brengen op basis van een door de verzekeringscommissie van Bouwend Nederland opgesteld eisenpakket”, aldus Roeland Contzé, manager Ledenvoordelen van Bouwend Nederland.

Bouwend Nederland heeft voor zijn leden voor de komende drie jaar een mantelovereenkomst collectieve zorgverzekering afgesloten met Achmea Zorg, waar Zilveren Kruis Achmea en Avéro Achmea onder vallen. “Toen het einde naderde van onze huidige driejarige collectieve mantelcontracten hebben wij verschillende verzekeraars uitgenodigd een voorstel uit te brengen op basis van een door de verzekeringscommissie van Bouwend Nederland opgesteld eisenpakket”, aldus Roeland Contzé, manager Ledenvoordelen van Bouwend Nederland.
Roelof Konterman, directievoorzitter Achmea Zorg: “Voor de leden van Bouwend Nederland hebben wij een pakket aan maatregelen afgesproken, dat gericht is op preventie en vitaliteit. Dit varieert van bedrijfstrainingen tot verzuimscans en van dieetadvies tot thuishulp.” Voor de werknemers in de bouw is een speciaal aanbod ontwikkeld met een Health check, een extra brilvergoeding en extra fysiotherapie in de aanvullende verzekeringen.

Reageer op dit artikel