nieuws

Britse bouworganisatieontslaat groot deel staf

bouwbreed Premium

De Britse Construction Confederation gaat een groot deel van haar medewerkers ontslaan. Uiteindelijk blijft er alleen nog een ‘skeletbureau’ met drie tot vier medewerkers in Londen over.

De Britse Construction Confederation gaat een groot deel van haar medewerkers ontslaan. Uiteindelijk blijft er alleen nog een ‘skeletbureau’ met drie tot vier medewerkers in Londen over.
De bouwkoepel is begonnen met een zogenaamde ‘consultatieperiode’, een voorgeschreven overleg met de betrokken werknemers voordat ze eind dit jaar kunnen worden ontslagen. De federatie geeft geen verdere toelichting op de plannen.
Eerder werd bekend dat de Major Contractors Group en de National Contractors Federation, twee van de zes pijlers onder de Construction Confederation, volgend jaar worden opgeheven. De CC meldt zelf dat ze tot nu toe ruim 5000 bedrijven, die samen goed zijn voor 75 procent van de Britse bouwsector, vertegenwoordigt.

Reageer op dit artikel