nieuws

Bouwput Doetinchem mogelijk dichtgegooid

bouwbreed

Het is niet de bedoeling dat een bouwput in het centrum van Doetinchem jaren openligt. Dus als er geen zekerheid is over de verkoop van achttien appartementen en verhuur van 3500 vierkante meter winkelruimte in het LyceumKwartier, dan wordt de put dichtgegooid. In december neemt projectontwikkelaar MREC uit Gouda daar een beslissing over, laat directeur Evert van der Zee van de Doetinchemse ondernemers weten. Hij acht het voor 75 procent zeker dat de bouwwerkzaamheden begin volgend jaar starten. “Er zijn opties op alle appartementen en winkelruimte, maar door de kredietcrisis zijn kopers voorzichtiger geworden. Het project ligt niet stil. Maar we willen de ondernemers garanderen dat zij niet jarenlang een bouwput voor de deur hebben.” Als het gat wordt dichtgegooid, dan is dat niet voor een half jaar maar voor een langere periode.

Het is niet de bedoeling dat een bouwput in het centrum van Doetinchem jaren openligt. Dus als er geen zekerheid is over de verkoop van achttien appartementen en verhuur van 3500 vierkante meter winkelruimte in het LyceumKwartier, dan wordt de put dichtgegooid. In december neemt projectontwikkelaar MREC uit Gouda daar een beslissing over, laat directeur Evert van der Zee van de Doetinchemse ondernemers weten. Hij acht het voor 75 procent zeker dat de bouwwerkzaamheden begin volgend jaar starten. “Er zijn opties op alle appartementen en winkelruimte, maar door de kredietcrisis zijn kopers voorzichtiger geworden. Het project ligt niet stil. Maar we willen de ondernemers garanderen dat zij niet jarenlang een bouwput voor de deur hebben.” Als het gat wordt dichtgegooid, dan is dat niet voor een half jaar maar voor een langere periode.

Reageer op dit artikel