nieuws

Zorgcentrum

bouwbreed

In Breda bouwt Bam Utiliteitsbouw regio Eindhoven het nieuwe zorgcentrum Elisabeth. Het gehele complex bestaat uit 220 nieuwe verpleeghuiseenheden, 90 appartementen van circa 60 vierkante meter, en 50 grotere appartementen variërend van 75 tot 90 vierkante meter, en is ontworpen door BDG Architecten Ingenieurs. De begane grond van het complex is bestemd is voor voorzieningen, niet alleen voor het complex zelf, maar ook voor de wijk (zorginfrastructuur). Het dak van de begane grond zal als een daktuin voor de aanliggende wooneenheden worden ingericht. De intieme begijnhof met de kapel, die nu verborgen ligt in het huidige gebouwencomplex, zal aan de openbare weg weer zichtbaar worden. Foto: Ewald van der Aa

In Breda bouwt Bam Utiliteitsbouw regio Eindhoven het nieuwe zorgcentrum Elisabeth. Het gehele complex bestaat uit 220 nieuwe verpleeghuiseenheden, 90 appartementen van circa 60 vierkante meter, en 50 grotere appartementen variërend van 75 tot 90 vierkante meter, en is ontworpen door BDG Architecten Ingenieurs. De begane grond van het complex is bestemd is voor voorzieningen, niet alleen voor het complex zelf, maar ook voor de wijk (zorginfrastructuur). Het dak van de begane grond zal als een daktuin voor de aanliggende wooneenheden worden ingericht. De intieme begijnhof met de kapel, die nu verborgen ligt in het huidige gebouwencomplex, zal aan de openbare weg weer zichtbaar worden. Foto: Ewald van der Aa

Reageer op dit artikel