nieuws

Windlust heeft weer wieken

bouwbreed Premium

De korenmolen Windlust (anno 1863) in Westmaas heeft weer wieken. Als spectaculair hoogtepunt in de restauratie takelde een torenkraan gisteren de twee nieuwe circa 21 meter lange stalen wieken omhoog, waarna ze in de as zijn gemonteerd. Aannemersbedrijf ’t Hooft uit Numansdorp (metsel- en timmerwerk) en de molenbouwers van Restauratiewerkplaats Schiedam voeren de restauratie uit. De oplevering staat gepland voor november.

De korenmolen Windlust (anno 1863) in Westmaas heeft weer wieken. Als spectaculair hoogtepunt in de restauratie takelde een torenkraan gisteren de twee nieuwe circa 21 meter lange stalen wieken omhoog, waarna ze in de as zijn gemonteerd. Aannemersbedrijf ’t Hooft uit Numansdorp (metsel- en timmerwerk) en de molenbouwers van Restauratiewerkplaats Schiedam voeren de restauratie uit. De oplevering staat gepland voor november.

Reageer op dit artikel