nieuws

Wijsgraaf ondersteunt grondwerkers

bouwbreed Premium

Onder de naam Wijsgraaf willen VolkerWessels Telecom, ICon-services en Fugro-Inpark, netbeheerders ondersteunen die moeten voldoen aan de wet op de informatie-uitwisseling ondergrondse netwerken (WION).

Onder de naam Wijsgraaf willen VolkerWessels Telecom, ICon-services en Fugro-Inpark, netbeheerders ondersteunen die moeten voldoen aan de wet op de informatie-uitwisseling ondergrondse netwerken (WION).
De drie partners verwachten veel van de samenwerking. “Met onze gezamenlijke expertise in Wijsgraaf zijn we de enige in Nederland die WION-grondwerkbegeleiding biedt op een toegankelijke en hoogkwalitatieve manier. Onze formule is snel, safe en simpel. Wij bieden met één ingang praktische en kwalitatieve oplossingen voor netbeheerders die de capaciteit noch de expertise in huis hebben om te kunnen voldoen aan de eisen van de WION”, aldus Wijsgraaf Operationeel Directeur, Frits de Ruyter de Wildt.
De drie partijen zijn marktleiders op het gebied van aanleg, Klic-verwerking, analyse en GIS-hosting van ondergrondse infrastructuur.

Reageer op dit artikel