nieuws

Volksbelang

bouwbreed Premium

De oudste sociale woningbouw uit Nijmegen ondergaat een ingrijpende renovatie. Het gaat om 137 woningen die in 1895 zijn gebouwd en bekendstaan onder de naam Oud-Volksbelang. Van de meeste panden blijven alleen de monumentale gevels overeind. Daarachter komt nieuwbouw. Een groepje van elf naoorlogse woningen in de directe omgeving van het oude wijkje wordt gerenoveerd. Alle huizen moeten nog minimaal vijftig jaar dienstdoen. Giesbers-Wijchen Bouw voert het werk uit. Foto: Rob Niemantsverdriet

De oudste sociale woningbouw uit Nijmegen ondergaat een ingrijpende renovatie. Het gaat om 137 woningen die in 1895 zijn gebouwd en bekendstaan onder de naam Oud-Volksbelang. Van de meeste panden blijven alleen de monumentale gevels overeind. Daarachter komt nieuwbouw. Een groepje van elf naoorlogse woningen in de directe omgeving van het oude wijkje wordt gerenoveerd. Alle huizen moeten nog minimaal vijftig jaar dienstdoen. Giesbers-Wijchen Bouw voert het werk uit. Foto: Rob Niemantsverdriet

Reageer op dit artikel