nieuws

Verschillend, maar toch één geheel

bouwbreed Premium

Castricum -Aannemer Mulder Obdam legt de laatste hand aan de eerste twee woontorens (44 appartementen) van het complex ‘Triade’ dicht bij de dorpskern van het Noord-Hollandse Castricum. De balkongevels zijn uitgerust met structurele beglazing zonder profiel, wat de voorkant een strak en vlak uiterlijk geeft. De drie torens, ontworpen door BBHD architecten, zijn elk verschillend van stijl en in hoogte, en alledrie bestaan ze uit drie bouwdelen waarvoor drie verschillende materialen zijn gebruikt: keramische rode dakpannen, wit stucwerk en grijze zinken beplating. De naam ‘Triade’ is dus niet zomaar gekozen. Daarnaast zijn in het gebied de Boogaert veel Romeinse archeologische vondsten gedaan. ‘Triade’ is de Romeinse benaming voor ‘Drie bijeenhorende zaken’.Het totaalplan omvat ook een nieuw zorgcentrum van 185 meter lengte. Mulder Obdam begint voorjaar 2009 met de bouw. Na de sloop van het oude woonzorgcentrum De Boogaert tijdens de zomer van 2010, zal eind dat jaar de bouw van de derde woontoren (zestien woningen) beginnen. De totale oplevering wordt verwacht eind 2011.

Castricum -Aannemer Mulder Obdam legt de laatste hand aan de eerste twee woontorens (44 appartementen) van het complex ‘Triade’ dicht bij de dorpskern van het Noord-Hollandse Castricum. De balkongevels zijn uitgerust met structurele beglazing zonder profiel, wat de voorkant een strak en vlak uiterlijk geeft. De drie torens, ontworpen door BBHD architecten, zijn elk verschillend van stijl en in hoogte, en alledrie bestaan ze uit drie bouwdelen waarvoor drie verschillende materialen zijn gebruikt: keramische rode dakpannen, wit stucwerk en grijze zinken beplating. De naam ‘Triade’ is dus niet zomaar gekozen. Daarnaast zijn in het gebied de Boogaert veel Romeinse archeologische vondsten gedaan. ‘Triade’ is de Romeinse benaming voor ‘Drie bijeenhorende zaken’.Het totaalplan omvat ook een nieuw zorgcentrum van 185 meter lengte. Mulder Obdam begint voorjaar 2009 met de bouw. Na de sloop van het oude woonzorgcentrum De Boogaert tijdens de zomer van 2010, zal eind dat jaar de bouw van de derde woontoren (zestien woningen) beginnen. De totale oplevering wordt verwacht eind 2011.

Reageer op dit artikel