nieuws

Veiligheidsanker absorbeert schok

bouwbreed

XSPlatforms levert een veiligheidsanker voor het werken op daken, dat bij een onverhoopte val de schok absorbeert door te buigen.

XSPlatforms levert een veiligheidsanker voor het werken op daken, dat bij een onverhoopte val de schok absorbeert door te buigen.
Volgens XSPlatforms is het anker goedkoper dan conventionele ankersystemen, eenvoudig te vervangen en brengt het minder schade toe aan het dak. Rechtstreekse montage op de dakbedekking op betonnen, houten of stalen daken is mogelijk.
De schokabsorberende veiligheidsankers zijn geschikt voor gebruik in combinatie met een staalkabel. Extra trekproeven zijn overbodig en onderhoud is niet nodig, maar elk geplaatst anker moet wel eenmaal per jaar een inspectie ondergaan.

Reageer op dit artikel