nieuws

Van Gelder ontvangt 300.000 opties

bouwbreed

Heijmans-topman Rob van Gelder heeft 300.000 personeelsopties ontvangen van het bouwbedrijf. Dat blijkt uit gegevens van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De uitoefenprijs bedraagt de gemiddelde koers van het aandeel Heijmans tussen 1 juli en 30 september van dit jaar. De opties kennen een looptijd van vijf jaar en mogen in de eerste twee jaar niet worden uitgeoefend.

Heijmans-topman Rob van Gelder heeft 300.000 personeelsopties ontvangen van het bouwbedrijf. Dat blijkt uit gegevens van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De uitoefenprijs bedraagt de gemiddelde koers van het aandeel Heijmans tussen 1 juli en 30 september van dit jaar. De opties kennen een looptijd van vijf jaar en mogen in de eerste twee jaar niet worden uitgeoefend.
Bestuursvoorzitter Theo Bruijninckx van Ballast Nedam is 1000 certificaten van aandelen rijker. De stukken hebben een waarde van 17,41 euro per stuk. Uit meldingen bij de AFM blijkt verder van Arcadis-topman Harrie Noy het aantal aandelen Arcadis met 2000 heeft zien toenemen tot ruim 177.000. De nieuwe aandelen zijn verworven tegen een prijs van 9,21 euro.

Reageer op dit artikel