nieuws

Uitbreiding Stanfordvoor dochter Hochtief

bouwbreed Premium

Turner breidt voor 206 miljoen euro de universiteit Stanford in Californië uit. Voor het bedrag realiseert de Hochtief-dochter acht gebouwen met een nuttig vloeroppervlak van 33.500 vierkante meter, het Knight Management Center. Het project moet in het voorjaar van 2011 worden opgeleverd.

Turner breidt voor 206 miljoen euro de universiteit Stanford in Californië uit. Voor het bedrag realiseert de Hochtief-dochter acht gebouwen met een nuttig vloeroppervlak van 33.500 vierkante meter, het Knight Management Center. Het project moet in het voorjaar van 2011 worden opgeleverd.
In Duitsland neemt Hochtief het locatiemanagement over op diverse vestigingen van elektronicaconcern Siemens. Het contract met een looptijd van zes jaar vertegenwoordigt een waarde van 192 miljoen euro.
“De samenwerking tussen Hochtief en Siemens is een goed voorbeeld van succesvolle outsourcing: we hebben 1500 voormalige Siemens-medewerkers overgenomen”, zegt bestuurder Albrecht Ehlers van Hochtief. Het bouwbedrijf uit Essen behaalde vorig jaar een omzet van 592 miljoen euro uit het locatiemanagement.

Reageer op dit artikel