nieuws

Relining riool

bouwbreed Premium

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek renoveert in opdracht van Waterschap Rijn en IJssel het 3 kilometer lange transportriool door Zutphen. Omdat het systeem diep ligt en langs veel kwetsbare infrastructuur loopt, gaat Dusseldorp ze ‘relinen’. Het riool wordt van binnenuit gerenoveerd met een naadvilten kous, versterkt met kunsthars die door de toevoer van warm water uithardt. De levensduur wordt zo met 50 jaar verlengd.

Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek renoveert in opdracht van Waterschap Rijn en IJssel het 3 kilometer lange transportriool door Zutphen. Omdat het systeem diep ligt en langs veel kwetsbare infrastructuur loopt, gaat Dusseldorp ze ‘relinen’. Het riool wordt van binnenuit gerenoveerd met een naadvilten kous, versterkt met kunsthars die door de toevoer van warm water uithardt. De levensduur wordt zo met 50 jaar verlengd.

Reageer op dit artikel