nieuws

Plafondklus

bouwbreed Premium

ArnhemElite Systemen BV uit Oss is bezig met het aanbrengen van Rockfon-plafondplaten op de plafonds van het nieuwe Rijn IJssel College in Arnhem-Presikhaaf. Het bedrijf voert de klus uit in opdracht van Mertens Bouwbedrijf BV.

ArnhemElite Systemen BV uit Oss is bezig met het aanbrengen van Rockfon-plafondplaten op de plafonds van het nieuwe Rijn IJssel College in Arnhem-Presikhaaf. Het bedrijf voert de klus uit in opdracht van Mertens Bouwbedrijf BV.
De school, een ontwerp van architect Erik Schotte, is transparant opgezet. Grote glasoppervlakken bieden de mogelijkheid om van buiten een groot deel van het interieur te zien. Het gebouw bestaat uit vier verdiepingen waar de verschillende onderwijsinstellingen worden ondergebracht. Naar verwachting wordt het Rijn IJssel College over een maand opgeleverd.
Foto en tekst: APA

Reageer op dit artikel