nieuws

Nog weinig bekend over brand Zaandam

bouwbreed Premium

De bewoners van Schiermonnikoog 8 tot en met 28 kunnen voorlopig niet terug naar hun woning. Een aantal panden is ingestort door de brand die in de nacht van afgelopen zaterdag op zondag deze straat in Zaandam trof, weet gemeentewoordvoerder Rob van Heeswijk.

De bewoners van Schiermonnikoog 8 tot en met 28 kunnen voorlopig niet terug naar hun woning. Een aantal panden is ingestort door de brand die in de nacht van afgelopen zaterdag op zondag deze straat in Zaandam trof, weet gemeentewoordvoerder Rob van Heeswijk.
Dat is één van de weinige feiten die als ‘vaststaand’ aanmerkt kunnen worden. De politie doet nog technisch onderzoek naar de oorzaak van de brand en het instituut voor veiligheids- en crisismanagement COT loopt de bestrijding van de brand na.
Vast staat ook dat het om koopwoningen gaat. Nummer 28 stond te koop bij Koophuismakelaars Zaanstad als ‘leuke starterswoning’ voor 119.000 euro. Volgens de makelaar stamt de 80 vierkante meter grote vierkamerwoning uit 1920.

Reageer op dit artikel